Accident de muncă extrem de incredibil în Guvernul Moldovei. Ministrul Economiei, Chiril Gaburici s-a rănit grav în timpul activității sale preferate: scobitul în nas. Se pare că nu a fost atent într-un moment de maximă euforie, iar degetul i-a alunecat prea adânc în nară și a rămas blocat acolo.

”Dacă era un om normal, Chiril Gaburici era deja pe laiță și popa îi cânta nani-nani. Din fericire pentru domnul ministru, creierul său este foarte mic, așa că nu a fost atins de deget. Problema a fost să-i scoatem degetoiul noduros din nas. Până la urmă am reușit, iar datorită acestui fapt, am făcut și o descoperire șocantă, la care nu ne așteptam: în nasul lui Gaburici am găsit diploma sa de liceu”, a declarat doctorul proctolog, Leonea Iaibu.

Chiril Gaburici a fost atât de fericit, încât a început să spună mai multe poezii, de la ”Cocoșel cu părul roșu”, până la ”Fură rața din coteț”. Într-un final, Chiril Gaburici și-a amintit că a ascuns în nări în timpul studenției 100 de dolari și a anunțat că următorul proiect major al său este să sape după această valută.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Chiril-Gaburici-nas-Mister-Bin-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Chiril-Gaburici-nas-Mister-Bin-copy-300x300.jpgadminPolitic
Accident de muncă extrem de incredibil în Guvernul Moldovei. Ministrul Economiei, Chiril Gaburici s-a rănit grav în timpul activității sale preferate: scobitul în nas. Se pare că nu a fost atent într-un moment de maximă euforie, iar degetul i-a alunecat prea adânc în nară și a rămas blocat acolo. ”Dacă...

Comentează