După ce au studiat cu multă atenție etimologia numelui prezikului Moldovei, oamenii de știință au stabilit de unde vine Dodon. Savanții moldoveni îl contrazic pe prezik și susțin că nici vorbă de râul Don care ar da numele lui Dodon. Dimpotrivă, Dodon provine de la ceva mult mai simplu și mai folosit de bărbați.

”Numele Dodon vine de la gandon. Ne-am convins de asta foarte simplu. Am întrebat 100 de moldoveni dacă le place de Don. Nimeni nu s-a gândit la Dodon. Toată lumea zicea că e un râu frumos. Când însă am făcut sondajul cu cuvântul Gandon, sute de milioane de moldoveni au început să-l înjure pe Dodon. Așadar, concluzia noastră a fost simplă. Dodon nu vine de la Don, Dodon vine de la Gandon”, a declarat savantul șef al Academiei Năuc, Leonea Iaibu.

Din păcate, până și savanții moldoveni se pot înșela. Chiar dacă asta este aproape absurd și imposibil, iată că s-a întâmplat. Savanții moldoveni nu au precizat în descoperirea lor ce fel de Gandon este prezikul. Din cercetările savanților independenți, care au studiat cu atenție genunchii lui Gandon, acesta este un Gandon folosit fără niciun mic de morală de către Plaha și de către Putin.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/08/Igor-Dodon-prezervativ-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/08/Igor-Dodon-prezervativ-copy-300x300.jpgadminPolitic
După ce au studiat cu multă atenție etimologia numelui prezikului Moldovei, oamenii de știință au stabilit de unde vine Dodon. Savanții moldoveni îl contrazic pe prezik și susțin că nici vorbă de râul Don care ar da numele lui Dodon. Dimpotrivă, Dodon provine de la ceva mult mai simplu...

Comentează