Premierul Chiril G-Aburici a fost implicat într-un scandal jenant lângă sicriul lui Nemțov, la Moscova. Forțele de ordine au intervenit ca să-l imobiliza pe șeful Guvernului moldovenesc. Acesta și-a făcut un selfie lângă sicriu, chiar sub ochii lui Putin venit să-i aduca un ultim omagiu oponentului său politic. 

Poza era pentru profilul meu de facebook. Moldovenii cred în continuare că Iurie Leancă este premier, așa că duc o muncă aprigă de promovare a mea ca șef al Guvernului. Se vede că este dictatură în Rusia. În Moldova nu este arestat niciun deputat, darămite un premier”, a declarat, după ce a fost eliberat din arestul miliției, Chiril G-Aburici.

Potrivit Steluței A., purtător de cuvânt al Guvernului, milițienii ruși l-au abuzat doar fizic pe premierul moldovean. Cel mai grav este că poza a fost ștearsă din telefon și astfel a fost sabotată toată munca de comunicare, spre disperarea premierului Chiril G-Aburici.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Mister-Bean-Selfie-langa-sicriu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Mister-Bean-Selfie-langa-sicriu-copy-150x150.jpgadminPolitic
Premierul Chiril G-Aburici a fost implicat într-un scandal jenant lângă sicriul lui Nemțov, la Moscova. Forțele de ordine au intervenit ca să-l imobiliza pe șeful Guvernului moldovenesc. Acesta și-a făcut un selfie lângă sicriu, chiar sub ochii lui Putin venit să-i aduca un ultim omagiu oponentului său politic.  ”Poza era pentru profilul meu de...

Comentează