După moartea lui Vladimir Putin, tot mai multă lume se întreabă dacă nu cumva și Nicolae Timofti a decedat? Nedumerirea cetățenilor din Republica Moldova reiese din faptul că Timofti nu a fost văzut în public încă de la întâlnirea cu Klaus Iohanis, iar atunci când a fost zărit, cel mai bătrân preşedinte din lume era obosit și palid.

“Era abătut, când îl întrebam despre BEM spunea că nu ține minte ce este BEM, dar hai să bem dacă vrem….vorbea tare ciudat”, spune Vlad Țurcanu, purtătorul de cuvât al Președintelui Republicii Moldovei.

Tot mai mulți utilizatori ai rețelei de socializare Facebook se arată îngijorați de dispariația publică a Președintelui Republicii Moldova. Așa că a fost înființată o pagină oficială în care oamenii își exprimă condoleanțele. Iată câteva dintre ele.

“Am lucrat împreună ca lăcătuşi-motoriști la Baza auto din Floreşti. În tinerețe era foarte glumeț și activ, dar de când a ajuns președinte s-a schimbat. A devenit tâcut și s-a închis în sine.”
(mesaj de la drugul Colea)

“Era tare bun la suflet. Nu a băgat pe nimeni la închisoare niciodată, așa de blând om o fost.”
(mesaj de la colegul Procuror – Iura.)

Potrivit Ministrului Afacerilor Interne Ioan Maladeț, echipajele de poliție sunt în alertă şi, cum era de aşteptat, funcția de președinte a țării a fost preluată de Vlad Țurcanu.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Nicolae-Timofti-cel-mai-batran-presedinte-din-lume-copy-1024x576.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Nicolae-Timofti-cel-mai-batran-presedinte-din-lume-copy-150x150.jpgadminSocial
După moartea lui Vladimir Putin, tot mai multă lume se întreabă dacă nu cumva și Nicolae Timofti a decedat? Nedumerirea cetățenilor din Republica Moldova reiese din faptul că Timofti nu a fost văzut în public încă de la întâlnirea cu Klaus Iohanis, iar atunci când a fost zărit, cel...

Comentează