Vlad Plahotniuc a demonstrat că este un iubitor de credință și religie. Pentru că a a început postul, acesta a dorit să se spovedească în sfârșit cuiva fără să i se pună cătușele pe mâini. Adică unui preot. Din păcate, a avut nevoie de intervenția a 69 de preoți la hotelul Nobil. Un singur preot nu s-ar fi descurcat cu păcatele lui Plahotniuc.

”Domnul Plaha are atât de multe păcate că unii preoți leșină, nu rezistă să audă toate cele făcute de el. Până la urmă și preoții sunt oameni și este extrem de dificil să reziste. Desigur, ca să nu moară niciun preot de la păcatele domnului Plaha, ținem în permanență un echipaj de la ambulanță să-i punem nacoale și capelnițe”, a declarat directorul general al Mitropoliei Moldovei.

Nu înainte de a intra la spovedanie, Vlad Plahotniuc și-a cerut iertate pe facebook de la cetățenii moldoveni. Nimeni nu a vrut să-l ierte.

După ce termină cu Vlad Plahotniuc și deputații au declarat că ar vrea să se spovedească la preoți. Pentru ei SRL Mitropolia Moldovei nu are suficienți popi. Centrul Național Alcorupției s-a oferit să trimită câțiva procurori ca să-i ajute pe preoți să îi spovedească mai ușor pe deputați.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Facebook-ma-rog-de-me-iarta-Plahotniuc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Facebook-ma-rog-de-me-iarta-Plahotniuc-copy-300x300.jpgadminSocial
Vlad Plahotniuc a demonstrat că este un iubitor de credință și religie. Pentru că a a început postul, acesta a dorit să se spovedească în sfârșit cuiva fără să i se pună cătușele pe mâini. Adică unui preot. Din păcate, a avut nevoie de intervenția a 69 de preoți...

Comentează