Chiril Gaburici trebuie să-și concedieze stilistul. După ce a fost fotografiat în șosete mov în carouri la depunerea jurământului Bașcanului Găgăuziei, premierul a făcut-o și mai lată. La deschiderea oficială a unei saune din Chișinău, primul ministru s-a afișat în chiloți tanga mov. Asta deși eticheta îl obligă să poarte boxeri Armani sau Gucci.

”Când s-a dezbrăcat și l-am văzut în chiloți tanga am pufnit în râs. Nu mai sunt la modă din anii 80. Și culmea, erau mov, în carouri. Cine se mai îmbracă așa? Bunelul meu? Oare el nu citește eticheta înainte de a ieși în lume? Cred că este cel mai prost îmbrăcat, dar și dezbrăcat premier din câți a avut Moldova”, a declarat stilista Valentina Vidrașcu.

”Nu contează ce spun toți proștii despre mine. Ba că nu am diplomă, ba că nu am BAC, ba că nu le place ce șosete port, ba că tanga nu mai este la modă. Habar nu aveți cât am umblat să cumpăr tanga iștea mov în carouri. Sunt Boss. În sens că eu sunt Boss, iar cei care știu doar să comenteze să-și vadă de diplomele lor. Că o să ajungă premieri cânt o zbura cucul. Mai multe întrebări la departamentul de presă”, a declarat supărat Chiril Gaburici.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Chiril-Gaburici-Tanga-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Chiril-Gaburici-Tanga-copy-150x150.jpgadminPolitic
Chiril Gaburici trebuie să-și concedieze stilistul. După ce a fost fotografiat în șosete mov în carouri la depunerea jurământului Bașcanului Găgăuziei, premierul a făcut-o și mai lată. La deschiderea oficială a unei saune din Chișinău, primul ministru s-a afișat în chiloți tanga mov. Asta deși eticheta îl obligă să...

Comentează