În sfârșit a publicat și Academia de Științe a Moldovei calendarul moldovenesc. Dacă chinejii au calendarul lor, chinejesc, moldovenii îl au pe al lor, calendarul moldovenesc. Potrivit documentului oficial după care o să trăim, țara noastră a intrat în Anul Porcului de Răzînă.

”Este un an foarte bun și propice pentru hoți, populiști, rudele demnitarilor și ale deputaților. Averile lor vor continua să crească, iar ei să se îngrașe ca niște porci. De aici și numele de anul Porcului. Și, desigur, porcul este de Răzînă, pentru că treaba este de prezervativ. Oricum, anul este de bun augur și în Moldova va curge lapte, miere și vin, doar dacă știi să te învârtești sau ești prieten, rudă cu deputații. Pentru ceilalți, veștile sunt pe vechi: sărăcie, muncă multă, bani puțini, fugit din țară și tot așa”, a declarat directorul Secsiei Astrologie Moldovenească, Leonea Iaibu.

Partea proastă este că anul Porcului de Răzînă nu este un an obișnuit. Potrivit calendarului Moldovenesc, acesta va dura 4 ani, iar în acest răstimp toți porcii de la guvernare se vor îngrășa. În schimb, moldovenii vor slăbi tot mai mult și mai mult. Pentru oamenii simpli, anul Porcului de Răzînă, înseamnă glod, lături și mult sex venit de la Guvern. Iar sexul nu va fi deloc plăcut.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Igor-Dodon-Porc-Juramant-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Igor-Dodon-Porc-Juramant-copy-300x300.jpgadminSocial
În sfârșit a publicat și Academia de Științe a Moldovei calendarul moldovenesc. Dacă chinejii au calendarul lor, chinejesc, moldovenii îl au pe al lor, calendarul moldovenesc. Potrivit documentului oficial după care o să trăim, țara noastră a intrat în Anul Porcului de Răzînă. ”Este un an foarte bun și propice...

Comentează