vlad-plahotniuc-plange-barsetka-politist-copy

Poliția a anunțat că l-a identificat pe hoțul care a încercat să o jefuiască pe Maia Sandu. Milițienii au anunțat că pe tâlhar îl cheamă Vlad, dar au refuzat să-i dea numele complet. Tot ce se știe acum despre hoț este că este un cunoscut coordonator din Moldova.

”Nu l-am arestat, vă dați seama. Cum să arestăm un coordonator? Poate doar DNA-ul, dar nu a trecut încă Prutul. Psihologii susține că coordonatorul nostru are o gravă problemă de sănătate la cap. Este bolnav de cleptomanie. Adică, primește caif când fură ceva. Și nu se poate abține de la furat. De exemplu, nu s-a abținut și a furat toată Moldova”, a declarat polițistul Leonea Iaibu.

Centrul Național Alcorupției a anunțat că nu are de gând să-l aresteze pe coordonatorul pentru că a furat de la un candidat la alegeri. ”A furat bănci, a furat firme, a furat mașini și oameni și nu i-am făcut nimic. Acum nu îl deranjăm pentru Maia”, a declarat Adriana BețiShor, verishor cu Ilan Shor.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Vlad-Plahotniuc-plange-Barsetka-Politist-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Vlad-Plahotniuc-plange-Barsetka-Politist-copy-300x300.jpgadminSocial
Poliția a anunțat că l-a identificat pe hoțul care a încercat să o jefuiască pe Maia Sandu. Milițienii au anunțat că pe tâlhar îl cheamă Vlad, dar au refuzat să-i dea numele complet. Tot ce se știe acum despre hoț este că este un cunoscut coordonator din Moldova. ”Nu l-am...

Comentează