Vlad Plahotniuc parfum copy

O veste bună pentru toți cei care așteaptă vești bune. În Republica Moldova a fost lansat parfumul inspirat din activitatea și viața lui Vlad Plahotniuc. Evident, acest parfum se numește Vlad Plahotniuc. Din primele informații pe care redactorii moldovesti.info le-au obținut, există deja mai bine de 50 de deputați care se dau cu Vlad Plahotniuc.

”Când intri în Parlament miroase puternic a Plahotniuc. Și nu doar miroase, pute. Mai bine de jumătate din deputații moldoveni put a Plahotniuc. Este clar, înseamnă că se dau cu Plahotniuc în fiecare zi. Dar nu este singurul loc în care pute a Plahotniuc. De exemplu la CNA, la Procuratură, la Televiziune, iar de curând a început să pută a Plahotniuc și în Guvern”, a transmis pentru redactorii moldovesti.info un deputat dat cu Vlad Plahotniuc.

Partea bună este că o să-i recunoaștem după miros pe cei care se dau cu Vlad Plahotniuc. Partea proastă, dacă aceștia intră într-o toaletă, nu-ți mai dai seama dacă miroase a toaletă sau a Vlad Plahotniuc. De altfel, Vlad Plahotniuc este atât de puternic, încât au început să pută mai multe bloguri, ziare, site-uri, televiziuni.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Vlad-Plahotniuc-parfum-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Vlad-Plahotniuc-parfum-copy-300x300.jpgadminMonden
O veste bună pentru toți cei care așteaptă vești bune. În Republica Moldova a fost lansat parfumul inspirat din activitatea și viața lui Vlad Plahotniuc. Evident, acest parfum se numește Vlad Plahotniuc. Din primele informații pe care redactorii moldovesti.info le-au obținut, există deja mai bine de 50 de deputați care se...

Comentează