image

În sfârșit știm de ce pute în Chișinău. Câțiva jurnaliști care au fost lăsați să intre la ședințele Parlamentului au depistat acolo cadavrul democrației. Unul din jurnaliști a reușit să-l filmeze pe un deputat care ieșea rapid cu o borsetkă la subraț și altul care sărea cu picioarele pe sus și avea mănuși de box în mâini. 

”Democrația stătea întinsă în mijlocul Parlamentului. În loc să o salveze din
mâinile celor care o omorau, deputații stăteau pe telefoane de aur și se uitau pe facebook, o deputată își julea genunchiul sub mese, alta cerea de mâncare, iar într-o parte un deputat rupea harta României. Este dezastru, deputații au stat și s-au uitat cum este omorâtă democrația noastră. De asta pute în Chișinău, de la cadavrul în putrefacție a democrației. Aceasta a fost omorâtă în Parlament cu o borsetkă”, au declarat jurnaliștii în lacrimi pentru redactorii moldovești.info.

Procurorii Centrului Național Alcorupției au anunțat că au găsit la fața locului, în afară de borstetkă, mai multe umbrele aruncate lângă cadavrul democrației. Adriana BețiShor nu știe însă cine a omorât democrația. Ca să nu creadă lumea că stă degeaba, i-a arestat ca de obicei pe Oleg Brega și pe Anatol Mătăsaru.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/wp-1473232158381.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/wp-1473232158381-300x300.jpgadminSocial
În sfârșit știm de ce pute în Chișinău. Câțiva jurnaliști care au fost lăsați să intre la ședințele Parlamentului au depistat acolo cadavrul democrației. Unul din jurnaliști a reușit să-l filmeze pe un deputat care ieșea rapid cu o borsetkă la subraț și altul care sărea cu picioarele pe...

Comentează