Vlad Plahotniuc plange Barsetka Politist copy

Geanta cu bani a ajuns în sfârșit la proprietarul ei de drept. Acesta este nimeni altul decât un oligarh foarte cunoscut din Chișinău. Poliția a refuzat să dea numele oligarhului, dar a anunțat că acesta este proprietarul unui hotel foarte cunoscut din capitală. Potrivit polițiștilor, geanta nu era geantă, ci o barsetkă, iar banii urmau să fie folosiți pentru plata salariilor trollilor de pe facebook. Mitropolitul Vladimir susține însă că banii sunt ai săi.

”Dumnezeu nu degeaba a pus banii pe stradă. Sigur i-a transmis robului său, Vladimir. Adică mie. Eu l-am rugat săptămâna trecută să-mi transmită niște bani. Aveam nevoie de 200 de mii de lei ca să fac tehasmotru la BMW-uri. A doua zi, Dumnezeu mi-a lăsat pe stradă banii într-o barsetkă. Este greșit să-i ia oligarhul, că Dumnezeu i-a luat oligarhului ca să mi-i dea mie”, a explicat foarte supărăt că rămâne fără bani, managerul general al SRL Mitropolia Moldovei.

Oligarhul l-a anunțat pe mitropolit că Costea a fost un pic neatent după ce a ieșit de la trenirovkă și a scăpat barsetka pe stradă, așa că nici vorbă să-i cedeze banii. În plus, cei 69 de mii de trolli de pe facebook trebuie hrăniți. Când a văzut că nu este înțeles, mitropolitul Moldovei a promis că o să-l blesteme și o să-l afurisească pe oligarh.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Vlad-Plahotniuc-plange-Barsetka-Politist-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Vlad-Plahotniuc-plange-Barsetka-Politist-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Geanta cu bani a ajuns în sfârșit la proprietarul ei de drept. Acesta este nimeni altul decât un oligarh foarte cunoscut din Chișinău. Poliția a refuzat să dea numele oligarhului, dar a anunțat că acesta este proprietarul unui hotel foarte cunoscut din capitală. Potrivit polițiștilor, geanta nu era geantă,...

Comentează