mitropolitul-vladimir-ferrari
Preotul care dădea cu agheasmă prin ambuteiajele din Chișinău a fost identificat și reținut de poliție pentru cerșetorie. Din informațiile polițiștilor, este vorba de un cunoscut mitropolit din Moldova. Potrivit poliției, cunoscutul mitropolit folosea agheasmă falsă, așa că nu avea niciun efect asupra mașinilor.

”Ni s-au plâns mulți șoferi că un preot cerșește în ambuteiaje și că îi stropește cu agheazmă. Din păcate, șoferii nu au simțit deloc efectele benefice ale agheasmei. Aceștia au fost prinși de radar, li s-au stricat mașinile, ba chiar au făcut și accident. L-am urmărit pe preot și am descoperit că își ia apa din Bâc și, fără să spună vreo descântare, o aruncă spre șoferi”, a declarat ministrul Afacerilor Internet, Grișa Iopărăsătă.

Celebrul mitropolit se apără și spune că orice apă aruncată de el devine automat sfințită. Acesta le-a dat 1000 de euro polițiștilor, așa că aceștia l-au lăsat să plece. Având spatele asigurat, mâine, celebru mitropolit va reveni la munca din ambuteiaje. Acesta susține că ideea i-a venit după ce l-a primit la spovedit pe un cerșetor, care făcea pe lună un salariu de 10 mii de euro.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Mitropolitul-Vladimir-Ferrari.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Mitropolitul-Vladimir-Ferrari-300x300.jpgadminFinanțe
Preotul care dădea cu agheasmă prin ambuteiajele din Chișinău a fost identificat și reținut de poliție pentru cerșetorie. Din informațiile polițiștilor, este vorba de un cunoscut mitropolit din Moldova. Potrivit poliției, cunoscutul mitropolit folosea agheasmă falsă, așa că nu avea niciun efect asupra mașinilor. ”Ni s-au plâns mulți șoferi că...

Comentează