Poliția a anunțat că după portretul robot a reușit identificarea bătăușului care a agresat câțiva africani cântăreți la protestul din fața primăriei. Bătăușul a fost recunoscut extrem de simplu, după faptul că îi curgea saliva din gură și nu-și dădea seama că trebuie să o șteargă.

”După ce am urmărit imaginile de pe camerele de supraveghere, am observat că cetățeanul care a venit spre africanii cântăreți, nu era un protestatar. El era îmbrăcat în chiloți și se întorcea de la trenirovkă mergând spre abed. Lucrurile au fost deodată clare. Ne-am dat seama că este un deputat caratist pe care toată lumea îl știe. Din păcate, nu putem să-l arestăm. Vă dați seama de ce… Cel puțin putem să-l facem de rușine pentru că africanii i-au dat una în bot, de i-au mutat nasul la ceafă”, a declarat șeful poliției din Chișinău, Leonea Iaibu.

După acest incident, deputatul karatist a plecat totuși la abed. Acesta promite să mai treacă pe la trenirovkă și i-a avertizat pe africani că în Moldova o singură persoană zăkăzuiește muzica. Iar când zăcăzuiește, cel vizat nu are nicio șansă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/06/Tutu-bataie-protest-africani-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/06/Tutu-bataie-protest-africani-copy-300x300.jpgadminPolitic
Poliția a anunțat că după portretul robot a reușit identificarea bătăușului care a agresat câțiva africani cântăreți la protestul din fața primăriei. Bătăușul a fost recunoscut extrem de simplu, după faptul că îi curgea saliva din gură și nu-și dădea seama că trebuie să o șteargă. ”După ce am urmărit...

Comentează