Mihai Ghimpu Evanghelia copy

Dorin Chirtoacă este în culmea fericirii, pe internet a apărut o parte din Evanghelia după Liuda. Manuscrisul fusese furat din mașina sa de către Mâna Moscovei. Iată începutul Evangheliei după Liuda.

La început a făcut Liuda un contract de cesiune a terenurilor din parcul Ștefan cel Mare. Și pământul era netocmit și gol. Fără nicio butcă și nepotul lui Liuda era primar. Și a zis Liuda: “Să fie butci!” Și au fost foarte multe butci. Și a văzut Liuda ca este profitabilă butca, si a continuat să instaleze butci și panouri în tot orașul. Butca a numit-o Liuda butcă de cafea, iar panourile, panouri publicitare. Și a fost butcă si a fost panou: mandatul întâi.

Și a zis Liuda: “Să fie mai multe pristroici pe lângă blocuri și să se construiască și mai multe!” Și a fost așa. A făcut nepotul Liudei pristroika și a acumulat Liuda din pristroice foarte multe pungi de 30 de galbeni. Pristroika a numit-o Liuda construcții auxiliare. Și a văzut Liuda că este bine. Și a fost banchet mare și a fost pohmeli: mandatul al doilea.

Și a zis Liuda: “Să îmi dea nepotul locuri pentru benzinării.” Și a fost așa. Și i-a dat nepotul locuri pentru benzinării. Benzinăriile le-a numit Liuda Eurosim, iar firma de distribuție a petrolului a numit-o Parstar-Petrol. Și a văzut Liuda că este bine. Apoi a zis Liuda: “Sa se dea la funcționarii din primărie mită: euro, lei, dolari, chiar și ruble, că nu este o problemă!” Și a fost așa. Funcționarii au dat mita mai departe: euro, lei, dolari, chiar și ruble, că nu este o problemă! Și a văzut Liuda că este bine. Și a fost mandatul doi, și au fost alegeri: mandatul al treilea.

Și a zis Liuda: “Să fie Plaha tăria Moldovei, ca să conducă acest pământ, să despartă opoziția de putere și să fie semne ca să deosebească euro, dolarii și rublele. Să slujesc eu pe Plaha ca sa conducă Moldova.” Și a fost așa. A facut Liuda slujbă la cei doi Plaha mari: Plaha cel mai mare pentru cârmuirea tuturor și Plaha cel mai mic, Candu, pentru cârmuirea de fațadă. Și a votat Liuda tăria Moldovei, ca să conducă și să dețină totul. Să cârmuiască parlamentul și guvernul, procuratura și totul. Și a văzut Liuda că este bine.

Și au fost proteste și au fost pumni în cap. Apoi a scăpat Liuda nebătut și a zis Liuda: “Să vină la mine Alina!” Și a fost așa. Și a zis Liuda: “Prăsiți-vă și vă înmulțiți să se înmulțească votanții PL, adică Partidul Liuda, pentru că altfel nu avem nicio șansă să pătrundem în parlament!”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Mihai-Ghimpu-Evanghelia-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Mihai-Ghimpu-Evanghelia-copy-300x300.jpgadminPolitic
Dorin Chirtoacă este în culmea fericirii, pe internet a apărut o parte din Evanghelia după Liuda. Manuscrisul fusese furat din mașina sa de către Mâna Moscovei. Iată începutul Evangheliei după Liuda. La început a făcut Liuda un contract de cesiune a terenurilor din parcul Ștefan cel Mare. Și pământul era netocmit...

Comentează