Mitropolitul Vladimir Mercedes Ars copy

Poliția l-a identificat aseară pe proprietarul Mercedesului de lux care a ars în centrul Chișinăului. Din primele informații, acesta se numește Vlad sau, mai exact, Vladimir. Este unul dintre cei mai bogați moldoveni, iar averea și-a făcut-o vânzând lumânări pensionarilor.

”Din primele investigații am stabilit că managerul Vladimir venea de la un mort și, din greșeală, a pus în portbagaj pomana cu lumânarea nestinsă. De aici i s-a aprins și mașina de lux. Din păcate, nu avem ce să facem, nu avem cum să-l ajutăm. Este voia Domnului să i se fi aprins mașina sa de lux”, a declarat ofițerul de poliție rutieră, Vasile Tupoiu.

Misteriosul milionar nu s-a întristat prea tare din cauza acestui eveniment. Acesta a anunțat doar că de mâine taxa de enoriaș și prețul la lumânări vor crește cu 50 la sută.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Mitropolitul-Vladimir-Mercedes-Ars-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Mitropolitul-Vladimir-Mercedes-Ars-copy-300x300.jpgadminSocial
Poliția l-a identificat aseară pe proprietarul Mercedesului de lux care a ars în centrul Chișinăului. Din primele informații, acesta se numește Vlad sau, mai exact, Vladimir. Este unul dintre cei mai bogați moldoveni, iar averea și-a făcut-o vânzând lumânări pensionarilor. ”Din primele investigații am stabilit că managerul Vladimir venea de...

Comentează