Mitropolit-Bani-Multi-copy-300x201

Banca Elvețiană HSBC a dat publicității date noi despre moldoveanul care deține în conturile sale 21 de milioane de euro. Potrivit directorului băncii, Fritz Shtirlitz, moldoveanul se numește Vladimir și a depus banii imediat după sărbătorile de iarnă, precizând că va mai aduce încă atât după Paște.

”Am încercat să-l tragem de limbă de unde are atâția bani și mare ne-a fost mirarea să aflăm că este din Moldova, cea mai săracă țară din Europa. La cum era îmbrăcat, în haine lungi și negre, credeam că este un beduin din Sahara, care își spală cu ajutorul nostru banii din vânzarea ilegală a petrolului”, a declarat directorul Shtirlitz, care a precizat că la un moment dat moldoveanului i se aprinsese poșeta din aur pe care o purta după el.

De unde are misteriosul Vladimir banii? Banca Elvețiană spune că deponentul său i-ar fi anunțat că este furnizor de servicii la nivel național în Moldova: servicii nupțiale, de botez, servicii mortuare, servicii de aghezmuit de Bobotează. Vladimir ar face afaceri profitabile pentru că banii câștigați foarte ușor nu sunt taxați de stat. ”Vă rog să ne spuneți ce fel de afacere este atât de profitabilă în Moldova? Este vorba cumva de notariat? Am vrea și noi să venim. Ducem o viață foarte grea în Elveția în comparație cu voi, moldovenii”, s-a interesat Fritz Shirlitz.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/02/Mitropolit-Bani-Multi-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/02/Mitropolit-Bani-Multi-copy-150x150.jpgadminSocial
Banca Elvețiană HSBC a dat publicității date noi despre moldoveanul care deține în conturile sale 21 de milioane de euro. Potrivit directorului băncii, Fritz Shtirlitz, moldoveanul se numește Vladimir și a depus banii imediat după sărbătorile de iarnă, precizând că va mai aduce încă atât după Paște. ”Am încercat să-l...

Comentează