Ilanchik Șor a dispărut imediat după ce a devenit cunoscut faptul că Vlad Plahotniuc a fugit din țară. Jasmin l-a dat în căutare după ce și-a dat seama că în ziua respectivă nu a primit nicio geantă de 100 de mii de euro. Din fericire, micuțul milionar din Șorhei a fost identificat la scurt timp. Acesta a fost găsit într-un camion cu țigări care mergea spre Galați.

”Pentru că nu am mai primit nicio mită de câteva zile nu mai lăsăm să treacă TIRurile cu țigări. L-am oprit și pe acesta. Ca de obicei șoferul ne-a spus că are cartoafe. După sacii de cartoafe am găsit, evident, baxurile de țigări. Iar printre țigări era unul gras legat fedeleș. La început am crezut că este vreun sirian care vrea să ajungă în Germania. Dar pe urmă a început să strige sunt măr, sunt măr. Noi nu înțelegeam ce înseamnă măr, așa că l-am bătut mai întâi bine să-i iasă din cap că este măr”, spune șeful Vamei românești, Leon Iaibescu.

Micuțul milionar de la Șorhei spune că totul i s-a întâmplat din cauza faptului că a încercat să se împrietenească cu noua conducere din Moldova. El crede că a fost răpit și trimis din țară de un caratist și baxeor celebru, șestiorca lui Plahotniuc, ca să nu mai stucească ce știe. Deocamdată polițiștii habar nu au cine l-ar fi putut pune într-un TIR cu țigări de contrabandă pe Ilan Șor.

În schimb, șorheienii amarnic s-au mai bucurat că vor mânca din nou tușonkă, vor merge la kanțerte și vor sta la plajă la Orheiland.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/06/Ilan-Shor-rapit-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/06/Ilan-Shor-rapit-copy-300x300.jpgadminInternațional
Ilanchik Șor a dispărut imediat după ce a devenit cunoscut faptul că Vlad Plahotniuc a fugit din țară. Jasmin l-a dat în căutare după ce și-a dat seama că în ziua respectivă nu a primit nicio geantă de 100 de mii de euro. Din fericire, micuțul milionar din Șorhei...

Comentează