Drona si miliardul copy

Deși l-au identificat pe cel care a furat pavajul din centrul Chișinăului, polițiștii susțin că nu au cum să-l rețină pe făptaș. Motivul este simplu, hoțul are imunitate parlamentară. Polițiștii susțin că l-au recunoscut imediat pe tâlhar, dar când au încercat să-i pună cătușele, deputatul a început să țipe că i se încalcă dreptul la furat.

”Nu a fost greu să-l găsim pe hoț. Ne-am dus la casele a 101 de putați și l-am prins pe tâlhar chiar în momentul în care punea pavajul proaspăt furat în curte. Cine altcineva poate să fure în țara asta? Deputații, desigur. Din păcate Constituția le dă voie să fure că au imunitate, așa că nu avem cum să-i reținem”, a declarat polițistul de sector Vanea Iobanâi.

Deputații susțin însă că au nevoie urgentă de pavaj pentru a acoperi miliardul furat. Deputații îi amenință pe cei care se supără, că dacă lasă banii să fie udați, vor fi nevoiți să mai fure un miliard.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Drona-si-miliardul-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Drona-si-miliardul-copy-300x300.jpgadminSocial
Deși l-au identificat pe cel care a furat pavajul din centrul Chișinăului, polițiștii susțin că nu au cum să-l rețină pe făptaș. Motivul este simplu, hoțul are imunitate parlamentară. Polițiștii susțin că l-au recunoscut imediat pe tâlhar, dar când au încercat să-i pună cătușele, deputatul a început să țipe...

Comentează