După ce au analizat cu atenție imaginile cu Marian Lupu, medicii sexologi de la Centrul Mamei și Copilului au ajuns la o concluzie îngrijorătoare pentru președintele Partidului Democrat. Acesta este bolnav de cea mai comună boală pentru politicienii din Moldova: gonoree politică!

Ați văzut cum a făcut? Ați văzut, cu singuranță. După zile întregi de analiză am stabilit că la fel fac și pacienții noștri pe care îi mănâncă peni…sul. Pacienții noștri au gonoree. Credem că Marian Lupu are gonoree politică. O boală specifică politicienilor din Moldova. Un studiu efectuat împreună cu oamenii de știință britanici de la Universitatea Haravod, a stabilit că 51 de deputați au acest tip de gonoree”, a explicat pentru redactorii moldovesti.info, doctorul sexolog venerolog practician Ioan Poalălungă-Haus.

Specialiștii susțin că mulți deputați moldoveni au relații extrapartidice cu alți deputați, iar din cauza asta gonoreea politică s-a răspândit foarte repede în Parlament. Efectele bolii sunt pierderile de memorie pe perioada mandatului: mulți deputați nu țin minte ce au promis în timpul campaniei electorale.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Marian-Lupu-Gest-Obscen-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Marian-Lupu-Gest-Obscen-copy-150x150.jpgadminPolitic
După ce au analizat cu atenție imaginile cu Marian Lupu, medicii sexologi de la Centrul Mamei și Copilului au ajuns la o concluzie îngrijorătoare pentru președintele Partidului Democrat. Acesta este bolnav de cea mai comună boală pentru politicienii din Moldova: gonoree politică! ”Ați văzut cum a făcut? Ați văzut, cu singuranță....

Comentează