Jurnaliștii de la Chișinău au căutat cu disperare să afle cine este proprietarul Porschelui din aur care se cătăie pe străzile cu borți ale capitalei. După lungi investigații, aceștia au aflat că bolidul aurit aparține unui cunoscut manager de Mitropolie din Moldova.

”Îmi pare rău că până acum am mers numai pe BMW. Ar fi trebuit să-mi iau această mașină de aur. Nu sunt un muritor de rând. Sunt afighitilnâi manager de mitropolie. Acum nu are cum să râdă de mine Patriarhul Kirusha de la Moscova. El are atâtea obiecte scumpe și iaht, și apartamente, și dacie. Nu are, însă, un Porsche din aur. Aici l-am întrecut”, a declarat plin de mândrie managerul misterios al SRL Mitropolia.

Managerul povestește că într-o zi și-a uitat cadelnița aprinsă în bardachok și era să i se aprindă mașina. Dar, în rest, Dumnezeu nu prea îl pedepsește pentru păcate și pentru bogăția în care trăiește. Totuși, misteriosul manager de Mitropolie este nemulțumit. Acesta visează la un avion poleit cu aur.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Porsche-aur-mitropolit-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Porsche-aur-mitropolit-copy-300x300.jpgadminSocial
Jurnaliștii de la Chișinău au căutat cu disperare să afle cine este proprietarul Porschelui din aur care se cătăie pe străzile cu borți ale capitalei. După lungi investigații, aceștia au aflat că bolidul aurit aparține unui cunoscut manager de Mitropolie din Moldova. ”Îmi pare rău că până acum am mers...

Comentează