Surpriză uriașă. Ministerul de Interne recunoaște că premierul Chiril G-Aburici a alertat falus cu 24 de bomne poliția din Chişinău. Cinci alerte au fost chiar în timpul vizitei lui Klaus Iohannis. ”L-am prins relativ ușor. El anunța bombe numai în jurul Guvernului: sediile băncilor din apropiere, în Parlament, în Președinție, în Catedrală și pe la Primărie. Ne-a sărit în ochi că numai la Guvern era liniște. Când am cerut de la Moldcell lista convorbirilor telefonice ale premierului G-Aburici am înlemnit. A sunat de 24 de ori la 902 de la începutul anului”, a explicat șeful Comisariatului Genial de Poliție, Ioan Poalălungă.

Martorii povestesc că de fiecare dată când apărea o alertă falsă, Chiril G-Aburici ieșea în fața Guvernului: ”râdea, bătea din palme și sărea în sus. Ni s-a părut ciudat, dar știind că are IQ-ul foarte mic, nu am crezut că știe să formeze un număr de pe telefon și poate să memoreze 3 cifre: 902.

Chiril G-Aburici și-a cerut scuze și a promis că nu mai face. Acesta a declarat că se simțea singur, nimeni nu vorbea cu el și voia să fie băgat în seamă de adulți. Purtătorul de cuvânt al Guvernului a anunțat că alertele false vor înceta: ”am decis să-i iau toate telefoanele mobile și să nu aibă acces la telefonul fix.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Chiril-Gaburici-Alerta-bomba-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Chiril-Gaburici-Alerta-bomba-copy-150x150.jpgadminSocial
Surpriză uriașă. Ministerul de Interne recunoaște că premierul Chiril G-Aburici a alertat falus cu 24 de bomne poliția din Chişinău. Cinci alerte au fost chiar în timpul vizitei lui Klaus Iohannis. ”L-am prins relativ ușor. El anunța bombe numai în jurul Guvernului: sediile băncilor din apropiere, în Parlament, în Președinție, în Catedrală și...

Comentează