În sfârșit cel mai mare mister al mileniului trei a fost descoperit. Savanții au descoperit cine se ascunde sub masca de la Carla’s Dreams. Cercetătorii de la CNA au aflat că acolo se află nimeni altul decât Renato Usatîi. Acesta reușește astfel să se ascundă de procuorori și va cânta fără probleme pe scena orașului Bălți.

Chiar dacă îl caută Plahotniuc, Renato Usatîi promite să cânte hitul său: ”Pohui”. Pentru fostul său prieten politic, Igor Dodon, Renato Usatîi va interpreta hitul: ”Dătenchizdamăti”. Și pentru locuitorii orașului Bălți, numiți în popor și bălțați, Renato va cânta hitul: “Unde”. Asta pentru că bălțații nu știu unde este primarul lor.

Ar fi prima dată când Renato Usatîi ajunge la Bălți. Până acum, nimeni nu l-a văzut pe Renato apărând pe ulițele capitalei nordului. Există totuși un singur veteran al primului război mondial care se jură că bunicul său i-a spus că l-ar fi văzut pe Renato în oraș în copilăria sa. Cum însă nu există niciun document, nimeni nu crede că Renato există.

Din păcate, Centrul Național Alcorupției nu poate face nimic. Nimeni nu are voie să șteargă masca de pe fața Carla’s Dreams. Cu toate acestea, cercetătăroii CNA susțin că după trăsăturile feței Carla’s Dreams este Renato Usatîi. ”Dau la zub că este așa. Noi am analizat fața lui Renato și suntem siguri”, a declarat Andriana BețiShor.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Renato-Usatii-Carla-s-Dreams-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Renato-Usatii-Carla-s-Dreams-copy-300x300.jpgadminSocial
În sfârșit cel mai mare mister al mileniului trei a fost descoperit. Savanții au descoperit cine se ascunde sub masca de la Carla's Dreams. Cercetătorii de la CNA au aflat că acolo se află nimeni altul decât Renato Usatîi. Acesta reușește astfel să se ascundă de procuorori și va...

Comentează