Ilan Shor Sac de bani copy

După lungi căutări procurorii de la CNA l-au descoperit pe bărbatul care a anunțat poliția că a găsit un sac de bani pe strada Albișoara. Din primele informații, acesta este un tânăr primar dintr-un oraș din centrul Moldovei. Tânărul tocmai se ducea spre localitatea sa de primărie când a observat sacul de bani.

”Tot timpul am fost norocos să găsesc bani. Mi-a mers în viață, am talentul acesta. Odată am găsit chiar un miliard de dolari. Atunci am luat banii și i-am folosit și pentru că nu sunt jmot i-am împărți cu prietenii mei: Vlad, Vladimir, Mihai, Dorin, alt Vlad. Ce-i drept, banii nu erau așa, aruncați pe drum, i-am găsit în seiful băncii în care lucram. Am recunoscut sacul pentru că în astfel de saci am scos și miliardul din seif. Din păcate de data asta nu am putut să iau banii”, spune tânărul primar.

Potrivit unui rabin, care susține că îl cunoaște pe tânărul primar, acesta nu și-a însușit sacul, așa cum ar fi fost normal, pentru că întâmplarea a avut loc de sabat, o zi sfântă, când nu e voie să pui mâna pe bani. Tânărul primar susține că întâmplarea i-a adus numai ghinion. Când a aflat ce prostie a făcut, soția sa, cu 10 ani mai în vârstă, l-a alungat din nou de acasă.

A fost descoperit bărbatul care a găsit sacul de bani pe Albișoara. Este un tânăr primar foarte bogat din Moldovahttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Ilan-Shor-Sac-de-bani-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Ilan-Shor-Sac-de-bani-copy-300x300.jpgadminSocialBEM,Ilan Shor,Sac de bani
După lungi căutări procurorii de la CNA l-au descoperit pe bărbatul care a anunțat poliția că a găsit un sac de bani pe strada Albișoara. Din primele informații, acesta este un tânăr primar dintr-un oraș din centrul Moldovei. Tânărul tocmai se ducea spre localitatea sa de primărie când a...

Comentează