Eurovisionul a anunțat că l-a identificat pe cel care a ieșit cu curul gol pe scenă. Deși a purtat steagul Irlandei, cel care și-a arătat curul era un moldovan. Poliția Eurovision l-a arestat și când a verificat actele a ahuit. Era cel mai bogat moldovan din toate timpurile.

”Bleaha muha, nu o să vă vină să credeți cine ne-a arătat curul. Noi am crezut inițial că actele sunt false, dar a venit pațanul ista, Costea Țuțu și ne-a băzărit că e ciuvakul care trebuie. Deci, stați bine pe scaune. Cel care a ieșit cu curul gol pe scena eurovision este Vlad Plahotniuc”, a declarat inspectorul general al poliției Eurovision, Leonea Iaibu.

Vlad Plahotniuc dă însă vina pe o meteahnă dobândită în Moldova. Oligarhul susține că nu s-a abținut să nu iasă la televizor să le arate curul la oameni.

”Mie în Moldova aproape toți îmi ling bușile. Am vreo 69 de televiziuni care toată ziua mă laudă și mă pupă în cur. Așa că a fost un reflex emoțional. Nu am putut să mă țin în mâini. Când am văzut camere, microfoane, din reflex m-am dus în lumina reflectoarelor și mi-am dat jos pantalonii”, explică nevinovat Vlad Plahotniuc.

Ca de obicei Uniunea Europeană se face că nu vede că Plahotniuc le arată curul la oameni, iar România ne-a dat 8 puncte ca să nu zică că nu ne-a dat și ea ceva.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Euroviosion-Fund-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Euroviosion-Fund-copy-300x300.jpgadminSocial
Eurovisionul a anunțat că l-a identificat pe cel care a ieșit cu curul gol pe scenă. Deși a purtat steagul Irlandei, cel care și-a arătat curul era un moldovan. Poliția Eurovision l-a arestat și când a verificat actele a ahuit. Era cel mai bogat moldovan din toate timpurile. ”Bleaha muha,...

Comentează