Cel mai mare baxeor moldovan al tuturor timpurilor, Costea Țuțu este noul ministu al Apararii. Țuțu este de astazi si mai borzâi la peezdeală. Asta după ce Vlad Plahotniuc a decis astfel.

Costea Tutu este un patan foarte rau. Nu se teme de nimic. El stie doar doua lucruri, trenirovka si abed. Sper sa-i puna si pe soldati la trenirovka. Când o să afle Vladimir Putin că l-am pus ministru, o să se sperie și o să rada cu lacrimi. Și știți de ce? Pentru ca noi nu mai avem bani de abed”, a declarat Igor Dandon, sclavul lui Vlad Plahotniuc.

O delegație a PD, în frunte cu Tutu si Barsetka pe brațe au mers la președinție ca să îl convingă pe Igari Gandon să il accepte. Unul din ei a purtat cu fală chiar și paloșul lui Ștefan член Mare ca sa nu-l lase pe Dandon sa se razgandeasca.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/img_8305.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/img_8305-300x300.jpgadminPolitic
Cel mai mare baxeor moldovan al tuturor timpurilor, Costea Țuțu este noul ministu al Apararii. Țuțu este de astazi si mai borzâi la peezdeală. Asta după ce Vlad Plahotniuc a decis astfel. 'Costea Tutu este un patan foarte rau. Nu se teme de nimic. El stie doar doua lucruri, trenirovka...

Comentează