După arestarea lui Dorin Chirtoacă, Chișăienii s-au întrebat cu glas plângăcios ei cui sunt lăsați? Răspunsul nu a întârziat să apară. Oligarhul șef, coordonatorul Moldovei, Vlad Plahotniuc a numit un nou primar. Este vorba de Costea Țuțu, cel care mănâncă la amidon prin Parlament.

”Oricum se plictisea acolo în Parlament. Am vorbit cu Candu și l-a eliberat să stea în fotoliul de primar până când găsesc pe cineva mai ca lumea”, a declarat Vlad Plahotniuc.

Costea Țuțu susține că va rezolva toate problemele Chișinăului aplicând priioamele învățate de el la Kărătă. Astfel, dacă se inundă Chișinăul, dacă nu circulă troleibuzele, lucrurile sunt simple: ”mai întâi facem trenirovka și pe urmă abedul.”

Acolo unde vor apărea probleme cu drumurile, Costea Țuțu are aceeași idee fixă de la Kărătă: ”tăț la trenirovkă și abed”.

Liuda Feodorovna Ghimpu se opune însă ideii și susține că sub biroul primarului din Chișinău trebuie să-și rupă genunchii cea mai deputată dintre toate Alinele.

Când doi se ceartă, al treilea câștigă, a strigat Dodon. Astfel că în acest moment primarul Chișinăului este Zinaida Greceanîi.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Bataie-fani-Constantin-Tutu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Bataie-fani-Constantin-Tutu-copy-300x300.jpgadminPolitic
După arestarea lui Dorin Chirtoacă, Chișăienii s-au întrebat cu glas plângăcios ei cui sunt lăsați? Răspunsul nu a întârziat să apară. Oligarhul șef, coordonatorul Moldovei, Vlad Plahotniuc a numit un nou primar. Este vorba de Costea Țuțu, cel care mănâncă la amidon prin Parlament. ”Oricum se plictisea acolo în Parlament....

Comentează