După retragerea Silviei Bradu la alegeri, Chișăienii s-au întrebat cu glas plângăcios ei cui sunt lăsați? Răspunsul nu a întârziat să apară. Oligarhul șef, coordonatorul Moldovei, Vlad Plahotniuc a numit un nou primar. Este vorba de Costea Țuțu, cel care mănâncă la amidon prin Parlament și împarte caloși și ciubote moldovenilor.

”Oricum se plictisea acolo în Parlament. Am vorbit ca Candu să-l elibereze să stea în fotoliul de primar până când votează transnistrenii și morții în Chișău”, a declarat Vlad Plahotniuc.

Costea Țuțu susține că va rezolva toate problemele Chișinăului aplicând priioamele învățate de el la Kărătă. Astfel, dacă se inundă Chișinăul, dacă nu circulă troleibuzele, lucrurile sunt simple: ”o să fac la primărie trenirovkă și abed”

Acolo unde vor apărea probleme cu drumurile, Costea Țuțu are aceeași idee fixă de la Kărătă: ”tăț la trenirovkă și abed”.

Liuda Feodorovna Ghimpu se opune însă ideii și susține că pe și sub biroul primarului din Chișău trebuie să-și rupă genunchii cea mai deputată dintre toate.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/04/Costea-Tutu-Cizme-albe-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/04/Costea-Tutu-Cizme-albe-copy-300x300.jpgadminSocial
După retragerea Silviei Bradu la alegeri, Chișăienii s-au întrebat cu glas plângăcios ei cui sunt lăsați? Răspunsul nu a întârziat să apară. Oligarhul șef, coordonatorul Moldovei, Vlad Plahotniuc a numit un nou primar. Este vorba de Costea Țuțu, cel care mănâncă la amidon prin Parlament și împarte caloși și...

Comentează