Biserica se laudă cu câștiguri de aproape 10 milioane de euro numai după slujba de aseară. Este vorba de bani veniți de la cetățenii simpli, dar și de la politicienii care au vrut să pară pioși în fața alegătorilor. Sumele colectate au fost trimise deja în conturile din Elveția ale managerului SRL Mitropolia Moldovei. Acesta nu are încredere în sistemul bancar din Moldova.

”Eu nu am nevoie de ouă, că sunt călugărit. Așa că în loc de un ou roșu mi-am luat din banii câștigați aseară un Ferrari roșu. Ne-a ajutat Dumnezeu să avem anul trecut și alegeri. La banii pe care îi primim în mod obișnuit de la enoriașii simpli am primit și ajutor nesperat de mare de la politicieni, oameni de afaceri, foști și actuali hoți. Toată lumea vrea să ajungă deputat și, evident, caută să se împrietenească rapid cu preotul. Nu vreau să mă laud, dar preoții noștri sunt cei mai buni și mai eficienți agitatori electorali din câți există. Una este când îți zice baba Frosâna să-l votezi pe Plaha și alta când îți spună un preot sau chiar managerul SRL Mitropolia Moldovei”, a declarat în conferința de presă de totalizare a rezultatelor financiare Paști 2017.

SRL Mitropolia Moldovei are cea mai largă rețea de biserici din Moldova. Găsești câte o biserică în fiecare sat, oricât de mic este acesta. Potrivit managerului, mitropolitul Vladimir, din banii câștigați de Paști a fost plătit și avansul pentru 10 Porsche Cayenne pentru parcul auto al SRL Mitropolia Moldovei. Bolizii vor înlocui modelul Mercedes, care nu este suficient de luxos pentru înaltul cler din Moldova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Mitropolit-Ferrari.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Mitropolit-Ferrari-300x210.jpgadminSocial
Biserica se laudă cu câștiguri de aproape 10 milioane de euro numai după slujba de aseară. Este vorba de bani veniți de la cetățenii simpli, dar și de la politicienii care au vrut să pară pioși în fața alegătorilor. Sumele colectate au fost trimise deja în conturile din Elveția...

Comentează