Mii de moldoveni au depus plângere la Protecția Consumatorului după ce au urmărit Sex Tape-ul cu Natalia Morari. În loc să facă sex, jurnalista a vorbit numai despre politică. Sătui de politică, moldovenii amenință casa de producție erotică Playniuc cu chemarea în judecată. Moldovenii spun că tare ar fi vrut să mai vadă niște detalii picante și că mereu au urmărit cu mult interes filmele pe care casa de filme pentru adulți Playniuc le-a difuzat prin intermediul bleagherilor săi.

”Am greșit caseta pe care am dat-o site-urilor porno. În loc să le trimite sex tape-ul, le-am trimis caseta cu emisiunea Nataliei Morari. Că noi înregistrăm toate emisiunile ei. Ne cerem scuze, în câteva zile o să publicăm sex tape-uri reale cu oameni politici din Moldova. Acum mutăm casetele în altă țară”, a declarat patronul casei de produțiie erotică, SRL Playniuc.

Site-urile de profil erotic s-au blocat azi din cauza milioanelor de moldoveni care le-au accesat să vadă filmulețul. Supărați și dezamăgiți oamenii au promis că vor da iama în Hotelul Nobil, la Publika sau la Prime și vor distruge toată arhiva de filme cu SexTape.

PS: Recunoașteți, unii dintre voi ați intrat aici să citiți despre un SexTape! Nu-i așa? Apu, iaca, să știți, Plahotniuc a fost cine a fost și datorită vouă, celor care sunt niște perverși. Unii dintre voi l-ați făcut mare, cu fricile și prostiile voastre. Acest pamflet are câțiva ani, dar foarte mulți ne întreabă și acum, unde-i SexTape-ul? Așa și trăim!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/06/Natalia-Morari-tabela-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/06/Natalia-Morari-tabela-copy-300x300.jpgadminPolitic
Mii de moldoveni au depus plângere la Protecția Consumatorului după ce au urmărit Sex Tape-ul cu Natalia Morari. În loc să facă sex, jurnalista a vorbit numai despre politică. Sătui de politică, moldovenii amenință casa de producție erotică Playniuc cu chemarea în judecată. Moldovenii spun că tare ar fi...

Comentează