Natalia Morari tabela copy

Mii de moldoveni au depus plângere la Protecția Consumatorului după ce au urmărit Sex Tape-ul cu Natalia Morari. În loc să facă sex, jurnalista a vorbit despre politică. Sătui de politică, moldovenii amenință casa de producție erotică Plahuiniuc și cu chemarea în judecată.

”Am greșit caseta pe care am dat-o site-urilor porno. În loc să le trimite sex tape-ul, le-am trimis caseta cu emisiunea Nataliei Morari. Că noi înregistrăm toate emisiunile ei. Ne cerem scuze, în câteva zile o să vedeți și sex tape-ul real”, a declarat patronul casei de produțiie erotică, SRL Plahoi.

Site-urile de profil erotic s-au blocat azi din cauza sutelor de mii de moldoveni care au intrat să vadă filmulețul. Supărați și dezamăgiți oamenii au promis că vor da iama în Hotelul Nobil și vor distruge arhiva de filme cu sex.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Natalia-Morari-tabela-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Natalia-Morari-tabela-copy-300x300.jpgadminSocial
Mii de moldoveni au depus plângere la Protecția Consumatorului după ce au urmărit Sex Tape-ul cu Natalia Morari. În loc să facă sex, jurnalista a vorbit despre politică. Sătui de politică, moldovenii amenință casa de producție erotică Plahuiniuc și cu chemarea în judecată. ”Am greșit caseta pe care am dat-o...

Comentează