A dat lovitura vieții. Un moldovean a inventat un produs pe care oamenii îl cumpără chiar dacă este de 10 ori mai scump decât tot ce există pe piață. Este vorba de hârtia igienică cu fața lui Igor Dodon. Hârtia igienică s-a vândut ca răsărita caldă imediat ce a fost scoasă la vânzare în Piața Centrală.

”Nu credeam că o să am atât de mult succes. A fost o glumă, zic, să văd, poate o cumpără cineva. Am făcut doar 100. În zece minute le-am dat pe toate. Vin oameni din toate raioanele țării să cumpere hârtia igienică cu fața lui Dodon. Nu înțeleg ce fac moldovenii cu atâta hârtie igienică. Credeam că nu au ce mânca. Dar se pare că le merge bine dacă merg de atâtea ori la veceu. Știți ce e ciudat? Că nu cumpără altă hârtie, vor din asta, chiar dacă este foarte scumpă”, a declarat producătorul de hârtie igienică, Leonea Pofig.

Fabrica sa de hârtie igienică are atât de multe comenzi că nu mai face față. Potrivit revistei VIP Magazin, de când cu hârtia igienică Igor Dodon, domnul Pofig a ajuns oligarh milionar. Chiar și cei care foloseau ciocălăul la toaleta din fundul grădinii au renunțat la acest obicei străbun pentru hârtia cu poza lui Dodon. Leonea Pofig promite că va scoate în curând și altă hârtie igienică. Cu fața lui Plahotniuc, Lupu, Ghimpu, Filip și mulți alții.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Igor-Dodon-hartie-igienica-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Igor-Dodon-hartie-igienica-copy-300x300.jpgadminSocial
A dat lovitura vieții. Un moldovean a inventat un produs pe care oamenii îl cumpără chiar dacă este de 10 ori mai scump decât tot ce există pe piață. Este vorba de hârtia igienică cu fața lui Igor Dodon. Hârtia igienică s-a vândut ca răsărita caldă imediat ce a...

Comentează