Dorin Chirtoaca ghereta copy

Se întâmplă lucruri stranii în capitala Moldovei. Ofensiva butcilor nu mai are oprire, iar noaptea trecută a trecut la un nou nivel. Locuitorii de la Malina Mică spun că au văzut cum oameni îmbrăcați în Dorin Chirtoacă au instalat noaptea trecută o butcă în altă butcă.

”Am auzit ceva gălăgie afară, era ora 2 noaptea. Și am crezut că din nou vecinul de la etajul 1 este dat afară de soacră-sa. Când m-am uitat pe geam, ce să văd, mai mulți bărbați costumați în Dorin Chirtoacă instalau o butcă. M-a șocat să văd asta, pentru că nu mai există niciun loc de butcă. Dar se pare că Dorinii aveau alte planuri, au scos acoperișul unei butci și au instalat butca în alta mai mare”, spune un locuitor de pe strada Debililor nr. 69, pe nume Vasile Tupoiu.

Dorin Chirtoacă a explicat astăzi într-o conferință de presă că totul este legal. Potrivit edilului, în Chișinău a mai rămas loc de 1 sau 2 butci, restul locurilor au fost ocupate. Așa că primăria a inventat butca Matrioșcă. Deschizi una și dai de alta mai mică.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Dorin-Chirtoaca-ghereta-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Dorin-Chirtoaca-ghereta-copy-300x300.jpgadminSocial
Se întâmplă lucruri stranii în capitala Moldovei. Ofensiva butcilor nu mai are oprire, iar noaptea trecută a trecut la un nou nivel. Locuitorii de la Malina Mică spun că au văzut cum oameni îmbrăcați în Dorin Chirtoacă au instalat noaptea trecută o butcă în altă butcă. ”Am auzit ceva gălăgie...

Comentează