Ciorapi cu gauri copy

Un studiu șocant a fost făcut public de Asociația Dermatografilor și Sociologilor din Moldova. Cifrele sunt cu adevărat incredibile. Vă jurăm. Moldovenii nu numai că nu știu numele adevărat al președintelui lor și îi spun rață mută, ba mai mult, aceștia habar nu au cine ne reprezintă țara la Eurovision.

90 la sută dintre respondenți cred că la Eurovision o să se ducă Toly Druga, artistul cu șosetele rupte. Oamenii habar nu au că în acest an ne reprezintă artista Nelly Ciobanu. Noi credem că Toly Druga a avut parte de o mediatizare atât de mare încât lumea l-a asociat cu concursul Euruptvision”, a declarat directorul Asociaţiei Dermatografilor şi Sociologilor, Ihari Ganton.

Culmea, nici conducerea Moldova 1 nu ştie exact cine este reprezentantul nostru la Euruptvision. Cert este că oricine va merge, ar trebui să aibă ciorapii rupţi. Guvernul de la Chişinău speră astfel să convingă UE să trimită alte ajutoare umanitare în Moldova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Ciorapi-cu-gauri-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Ciorapi-cu-gauri-copy-300x300.jpgadminMonden
Un studiu șocant a fost făcut public de Asociația Dermatografilor și Sociologilor din Moldova. Cifrele sunt cu adevărat incredibile. Vă jurăm. Moldovenii nu numai că nu știu numele adevărat al președintelui lor și îi spun rață mută, ba mai mult, aceștia habar nu au cine ne reprezintă țara la...

Comentează