Asociația Feministelor de pe Facebook au luat o decizie istorică. 8 martie, ziua femeii a fost mutată între 1 și 14 ianuarie. Este fix perioada în care bărbații intră în zapoi și uită sau nu mai au putere să-și bată nevestele. Sunt atât de multe cazuri de neveste nebătute, că femeile și-au dat seama că este o perioadă numai bună să sărbătorească și ele.

”La noi în sat din 400 de femei, doar 50 au fost bătute de bărbați. Și asta pentru că proastele acestea sunt proaste. Au uitat să le toarne în pahare și și-au primit porția de bătaie pe degeaba. Puteau să scape. Al meu, de exemplu, nu m-o bătut de când l-o văzut pe Gandon aista la televizor. Atunci o spart televizorul, s-o răcorit și umblă bat de vreo 3 zile. Este o armonie în sat la noi, ca în serialul Proasta Maria. Nu a mai venit poliția la nicio casă să bage bărbatul la 15 sutce”, a declarat Virgina Facmi din Costiujeni.

O comisie de la ONU a venit în Moldova să se asigure că minunea este adevărată și nu este o scorneală de pe a Asociației Feministelor de pe Facebook sau de pe moldovesti.info. Din păcate, nu știm rezultatele, pentru că membrii comisiei s-au îmbătat și nu se știe când s-or trezi din beție. Abia după 14 ianuarie vom afla dacă se poate să sărbătorim 8 martie imediat după Anul Nou.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Panou-Mitropolit-Femei-Batute.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Panou-Mitropolit-Femei-Batute-300x210.jpgadminSocial
Asociația Feministelor de pe Facebook au luat o decizie istorică. 8 martie, ziua femeii a fost mutată între 1 și 14 ianuarie. Este fix perioada în care bărbații intră în zapoi și uită sau nu mai au putere să-și bată nevestele. Sunt atât de multe cazuri de neveste nebătute,...

Comentează