Ghenadii Onişcenco, de la Rospotrebnadzor, a declarat că Nemțov a fost văzut mâncând mere moldovenești, iar asta i-a provocat patru răni în piept. În consecință, merele din Republica Moldova, care trebuiau să ajungă în Rusia, au fost din nou interzise.

Polițiștii de la Moscova au declarat că nu exclud varianta ca Boris Nemțov să se fi sinucis împușcându-se de patru ori.

Polițiștii ruși au fost extrem de rapizi. La doar cateva minute de la uciderea lui Nemțov au reținut mai mulți suspecți: doi moldoveni, trei georgieni și patru ucraineni. În scurt timp cine iși va recunoaște fapta, a declarat un purtător de cuvânt al poliției.

Igor Dodon a declarat înspăimântat că nu mai merge la Moscova și îl invită pe Putin la Chișinău sau la Tiraspol pentru întâlniri.

Speriat de moartea lui Boris Nemțov, Renato Usatâi a cerut azil politic în România, unde se află deja sora sa.

Putin a declarat că nu are nicio legătură cu moartea lui Nemțov, dar i se pare că este periculos să faci parte din opoziție. ”Opoziția dăunează grav sănătății și poate duce la moarte. O s-o interzic în Rusia ca să protejez cetățenii”, a declarat Vladimir Putin.

Putin a promis să răzbune moartea lui Nemțov: ”mâine vom recuceri Moldova, iar poimâine țările Baltice.”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/02/Boris-Nemtov.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/02/Boris-Nemtov-150x150.jpgadminPolitic
Ghenadii Onişcenco, de la Rospotrebnadzor, a declarat că Nemțov a fost văzut mâncând mere moldovenești, iar asta i-a provocat patru răni în piept. În consecință, merele din Republica Moldova, care trebuiau să ajungă în Rusia, au fost din nou interzise. Polițiștii de la Moscova au declarat că nu exclud varianta ca...

Comentează