Renato Usatii Coreeni plang copy

De ziua sa, Renato Usatîi a suflat lumânările dintr-un tort de rahat.

Pentru că îl doare în cur de ce se întâmplă în Moldova, doctorii le-au interzis invitaților la petrecere să-l pupe în fund pe Renato.

De ziua sa, președintele Timofti l-a decorat pe Renato Usatîi și l-a ridicat la rangul de Hoț în Lege.

Pentru că a fugit din țară, procurorii nu au putut să vină personal să-l felicite, așa că i-au transmis printr-o telegramă la mulți ani… de pușcărie.

Dezamăgiți că în acest an nu vor avea concerte de ziua lui Renato, bălțenii vor să se unească cu Shorheiul: ”Shor nu s-a îmbolnăvit niciodată”

Renato Usatîi susține că și de ziua lui protestează ”în palatcă”: ”nu stau în palatca din fața Parlamentului, stau în palatca din spital”

Fricos cum îl știm, Renato Usatîi a făcut un atac de panică în momentul în care a fost deschisă o șampanie: ”am crezut că a împușcat cineva”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Renato-Usatii-Coreeni-plang-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Renato-Usatii-Coreeni-plang-copy-300x300.jpgadminPolitic
De ziua sa, Renato Usatîi a suflat lumânările dintr-un tort de rahat. Pentru că îl doare în cur de ce se întâmplă în Moldova, doctorii le-au interzis invitaților la petrecere să-l pupe în fund pe Renato. De ziua sa, președintele Timofti l-a decorat pe Renato Usatîi și l-a ridicat la rangul de...

Comentează