Dodon este cel mai umilit prezik din întreaga lume. Asta după ce aproape că s-a scăpat în pantaloni așteptând patru ore în anticamera lui Putin. Dar așteptarea de patru ore la Putin nu înseamnă nimic față de umilirea pe care o simte așteptând să intre la Iohannis. Prezikul Igor Dodon îl roagă de 4 luni pe președintele României să-l primească în audiență și până acum nimic.

”Nihuia sebe așteptare. Toată lumea zice că m-a umilit Putin. Că am stat 4 ore la el la ușă. Pațanii, ne deorgaitesi. O să akhuitsi când o să vă spun că mă rog de președintele României de 4 luni să mă primească și până acum nikhuia. Nu înțeleg de ce nu mă primește. Că sunt român, am cetățenie românească. Probabil că are ceva cu mine dacă nu vrea să mă vadă, groh-groh”, a declarat în lacrimi Igor Dodon.

În replică, Președintele României îi cere insistent lui Igor Dodon să nu-i mai trimită scrisori în grafie chirilică pentru că nu înțelege nimeni ce scrie acolo. În plus, ca să se poată întâlni cu Klaus Iohannis, Igor Dodon trebuie să iasă în fața monumentului lui Ștefan cel Mare și să strige de 69 de ori: ”Basarabia e România!”. Apoi să se ducă în fața Ambasadei Rusiei și să strige și acolo de 69 de ori: ”Puie Mutin!” Abia după asta s-ar putea să fie contactat de cineva din administrația prezidențială românească.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Igor-Dodon-Klaus-Iohannis-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Igor-Dodon-Klaus-Iohannis-copy-300x300.jpgadminSocial
Dodon este cel mai umilit prezik din întreaga lume. Asta după ce aproape că s-a scăpat în pantaloni așteptând patru ore în anticamera lui Putin. Dar așteptarea de patru ore la Putin nu înseamnă nimic față de umilirea pe care o simte așteptând să intre la Iohannis. Prezikul Igor...

Comentează