Scandal monstru în Iran în timpul vizitei lui Dodon. 30 de mii de sirieni au fost foarte aproape să-l linșeze pe prezerdintele Republicii Moldova. Cei 30 de mii de sirieni sunt extrem de supărați pe promisiunile din campania erectorală și au sărit la bătaie la Dodon. Noroc că Dodon fuge foarte repede și a scăpat de sirieni.

”Suntem așa de enervați pe Gandon aista. Ne-a folosit în campania erectorală și ne-a aruncat. Ca pe un gandon ne-a aruncat. Gandon nu degeaba este numit un porc, ne-a amăgit că putem emigra în Moldova. Blea, dacă îl mai prindem pe la noi prin Siria, Iran, Irak, îi dăm pizdiulei de nu-l salvează nici șoricul foarte gros pe care îl are”, a declarat emigrantul sirian Dalv Cuintohalp.

Igor Dodon are altă viziune a adevărului. Prezerdintele Moldovei susține că sirienii au venit să-l aclame și să-i mulțumească că i-a salvat de Republica Moldova. Că dacă ieșea Maia, sirienii erau nevoiți să emigreze în Moldova, așa au scăpat de sărăcia de la noi. Dodon nu a avut timp însă să stea la taclale cu cei 30 de mii de sirieni pentru că căuta un drapel al Moldovei care să aibă și cruce pe el.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Protest-arabi-Igor-Dodon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Protest-arabi-Igor-Dodon-copy-300x300.jpgadminSocial
Scandal monstru în Iran în timpul vizitei lui Dodon. 30 de mii de sirieni au fost foarte aproape să-l linșeze pe prezerdintele Republicii Moldova. Cei 30 de mii de sirieni sunt extrem de supărați pe promisiunile din campania erectorală și au sărit la bătaie la Dodon. Noroc că Dodon...

Comentează