1. Procurorii de la CNA și-au luat liber pentru o lună, nu știu ce să mai inventeze ca să nu-l aresteze pe Shor, când colo le-a aterizat și Usatîi.

2. Natalia Morari spune că Renato Usatîi nu are coaie dacă a stat ascuns până acum la Moscova.

3. Domnica Cemortan, cu care Renato Usatîi a avut o relație sexuală pe facebook, și-a desenat pe spate, cu ocazia venirii lui în Moldova, un penis de culoare albastră, în culorile partidului lui Renato.

4. Renato Usatîi a aterizat la Chișinău cu iubitul pe care l-a cunoscut într-un bar de gay din Moscova: ”l-am adus să facă cunoștință cu părinții din Fălești”.

5. Cea mai credibilă sursă de informare din Moldova este moldovesti.info, măcar aici știi că toate știrile sunt false, a declarat Renato Usatîi la aterizarea pe aeroport.

6. Chișinăul a rămas astăzi fără cerșetori, chiar și cei în căruț s-au dus la aeroport să-l întâmpine pe Usatîi.

7. Aș fi vrut și eu să vin să-l aștept pe Renato Usatîi, dar nu am știut la ce oră vine, susține Chiril Gaburici.

8. Membrii Platformei Dreptate și Adevăr au anunțat că îl așteaptă pe Renato Usatîi în fața Bibliotecii Naționale.

9. Ar fi venit și funcționarii primăriei Chișinău să-l întâmpine pe Renato Usatîi, să câștige un ban de la gastarbaiter, dar Dorin Chirtoacă i-a obligat pe toți să fie prezenți la lansarea candidaților Partidului Liberal.

10. Renato Usatîi a fost întâmpinat de Vlad Filat: ”este consilierul meu și am venit să-l iau cu mașina”.

11. 50 de fete de la ASEM au venit cu speranțe multe la Aeroport: ”vrem să primim prezervative gratuite și poate vine Stas Mihailov cu Renato!”

12. Renato Usatîi nu mai are bani de campania electorală, a luat un taxi din fața aeroportului până la UNIC și a plătit cursa integral.

13. Renato Usatîi a fost adus de ”Jdi Menea” în Moldova. Imediat după aterizare a fost transportat în pușcăria unde se află Andrei Usatîi, tatăl său. Întâlnirea emoționantă va fi de lungă durată!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Renato-Usatii-avion-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Renato-Usatii-avion-copy-150x150.jpgadminPolitic
1. Procurorii de la CNA și-au luat liber pentru o lună, nu știu ce să mai inventeze ca să nu-l aresteze pe Shor, când colo le-a aterizat și Usatîi. 2. Natalia Morari spune că Renato Usatîi nu are coaie dacă a stat ascuns până acum la Moscova. 3. Domnica Cemortan, cu...

Comentează