1. 100.000 de tinerii susțin că au participat la protest: am dat multe like-uri la pozele de pe facebook.

2. Moldova 1 s-a pregătit temeinic de protest, a achiziționat un documentar despre cum fac sex crocodilii pe Nil, în caz că protestatarii fac din nou revoluție și dau foc Parlamentului.

3. Protest și pe odnoklassniki: ”Ke fake politicienii cu țara? Jos, Maia Sandu, vrei să închizi odnoklassniki!”

4. Voronin, Plahotniuc și Filat au organizat un antiprotest. Douăzeci de milioane de moldoveni au protestat prin cimitire zgâlțâind crucile.

5. Și fermierii din Șoldănești au venit la protest în Chișinău: am înțeles că vor să ne pună să ne prelucrăm pământurile.

6. Managerul Mitropoliei Moldovei i-a blestemat pe protestatari: ”Nu au venit să dea niciun ban la biserică, deși au protestat la doi pași de Catedrală. Mai mult, i-au speriat și pe cei care voiau să aducă bani.”

7. Chiril Gaburici a participat la protest, dar costumat în protestatar nu a fost recunoscut: am mințit-o pe soția mea, că merg la întâlnirea cu absolvenții, ea nu știe că încă nu am absolvit.

8. Mitingul i-a făcut și mai săraci pe pensionari. În timp ce erau la protest, Vlad Plahotniuc le-a furat pensiile.

9. Studentele de la ASEM au plecat supărate de la protest: ne-au păcălit că ne dau prezervative gratuite și că va cânta Stas Mihailov. Cum să mai ai încredere în bărbați?

10. Domnica Cemortan și-a manifestat nemulțumirea față de politicieni: și-a mai desenat un penis pe spate.

11. Unimedia și Publika au numărat doar 10 protestatari: am crezut că ceilalți oameni erau în trecere.

12. Marina Rădvan a cerut mâncare în timpul protestului, dar pentru că nu știe româna a fost refuzată de bărbați.

13. Natalia Morari le-a speriat pe pensionarele care au venit la miting. A declarat în emisiunea sa că femeile care ies la proteste au coaie.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Protest-Chișinău-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Protest-Chișinău-copy-150x150.jpgadminPolitic
1. 100.000 de tinerii susțin că au participat la protest: am dat multe like-uri la pozele de pe facebook. 2. Moldova 1 s-a pregătit temeinic de protest, a achiziționat un documentar despre cum fac sex crocodilii pe Nil, în caz că protestatarii fac din nou revoluție și dau foc Parlamentului. 3. Protest și...

Comentează