Inițial niciun politician moldovean nu a vrut să vină să-l întâmpine pe Klaus Iohannis pe aeroport. Se zvonea că aduce și un procuror DNA.

Domnica Cemortan este dezamăgită de venirea lui Klaus Iohannis: ”eu îl preferam pe Băsescu, este căpitan de navă!”

Klaus Iohannis nu a putut să-și lanseze cartea și la Chișinău. Toate bibliotecile erau ocupate de fete care făceau videochat.

Klaus Iohannis l-a speriat de moarte pe comunistul Voronin, la întâlnirea cu acesta i-a vorbit în germană.

Președinția Republicii Moldova a corectat greșeala din invitația la dineu. Acum scrie: ”mânca-ț-aș pe președinte!”

Klaus Iohannis a propus unirea dintre România și Republica Moldova. Aceasta se va numi Anschluss, după modelul austro – german din 1938.

Incident diplomatic la Guvern: premierul Gaburici l-a întrebat pe Klaus Iohannis dacă poate să-i aducă un BMW petiorkă din Germania.

Klaus Iohannis a fost țepuit chiar pe aeroport. Un valiutchik pe nume Plaha i-a schimbat 500 de euro la cursul de acum o lună – 18 lei pentru un euro.

Incredibil, fostul premier Vlad Filat l-a întrebat pe Klaus Iohannis dacă are loc în avion să-i ia până la București un bax de țigări pentru niște amici.

Mihai Ghimpu a scris o frază memorabilă pe facebook: ”este o zi cea mai importantă din viețile molovenească. Klaos Iohnes este un om nalt.”

După tradiția politică din Chișinău, lui Klaus Iohannis i s-a oferit posibilitatea să divorțeze și să-și aleagă o prezentatoare de televiziune!

Greseala pe micuțul aeroport din Chișinău. În loc să cânte imnul României, orchestra moldovenească a cântat imnul Germaniei.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/02/Iohannis-Filat-Tigari-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/02/Iohannis-Filat-Tigari-copy-150x150.jpgadminPolitic
Inițial niciun politician moldovean nu a vrut să vină să-l întâmpine pe Klaus Iohannis pe aeroport. Se zvonea că aduce și un procuror DNA. Domnica Cemortan este dezamăgită de venirea lui Klaus Iohannis: ”eu îl preferam pe Băsescu, este căpitan de navă!” Klaus Iohannis nu a putut să-și lanseze cartea și la Chișinău....

Comentează