1. Și Chiril Gaburici a fost invitat să citească raportul Clor cu jurnaliștii, în Parlament, dar a uitat la ce oră se întâmplă așa că nu a venit.

2. Dezamăgire printre jurnaliștii și ONG-iștii veniți la Parlament să citească documentul, cineva dintre Oligarhi a furat raportul Clor.

3. S-a aflat ce scrie exact în raportul Clor, este încă o carte cu o sută de mii de bancuri despre Chiril Gaburici.

4. Natalia Morari apreciază faptul că Andrian Candu a publicat raportul Clor pe internet: are coaie, deși nu este femeie.

5. Chiril Gaburici refuză să citească raportul Clor: ”eu nu știu să citesc!”

6. Ilan Shor spune că nu are nevoie să citească raportul Clor: ”nu-mi citesc niciodată opera, mă deprimă!”

7. Un regizor de la Hollywood vrea să cumpere drepturile de ecranizare a raportului Kroll: va fi cea mai amuzantă comedie cu proști.

8. Vlad Filat susține că nu a furat miliardul, are și un alibi beton: eu mă pricep doar la contrabanda de țigări!

9. Specialiștii în ieroglife moldovenești susțin că numele Kroll are o semnificație ascunsă. Dacă îl inversezi, tai un ”l” și înlocuiești literele ”k” și ”r” cu litera ”h”, afli adevăratul nume al moldoveanului – raportul Loh.

10. Pentru că informațiile din raportul Clor au fost luate din presa economică de la Chișinău, jurnaliștii au organizat un miting în fața Guvernului și cer o parte din banii plătiți pe raport!

11. După ce au citit raportul Clor, procurorii CNA l-au sunat pe Ilan Shor și l-au rugat să plece de urgență din țară că s-ar putea să fie nevoiți să-l aresteze!

12. Vlad Plahontiuc se jură că nu a furat miliardul… acum.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Chiril-Gaburici-Mister-Bean-si-Raportul-Kroll-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Chiril-Gaburici-Mister-Bean-si-Raportul-Kroll-copy-150x150.jpgadminFinanțe
1. Și Chiril Gaburici a fost invitat să citească raportul Clor cu jurnaliștii, în Parlament, dar a uitat la ce oră se întâmplă așa că nu a venit. 2. Dezamăgire printre jurnaliștii și ONG-iștii veniți la Parlament să citească documentul, cineva dintre Oligarhi a furat raportul Clor. 3. S-a aflat ce scrie...

Comentează