Vlad Filat Slab copy

De ce a declarat greva foamei Vlad Filat? S-a văzut în filmarea cu Olga și și-a dat seama că trebuie să dea jos câteva kilograme.

2 milioane de moldoveni au anunțat că îl susțin pe Vlad Filat: ei nu mai au ce să mănânce încă din 1989.

Filat susține că a fost înțeles greșit. El nu este în greva foamei, fiind obișnuit doar cu caviar, Fois Gras, nu poate consuma mâncarea de la pușcărie că se strică la stomac.

Vlad Filat susține că greva foamei va dura toată ziua, dar va avea trei pauze de masă: la dejun, la prânz și la cină.

Angela Gonța este supărată că Vlad Filat a declarat greva foamei: ”tocmai ce i-am dus o posâlkă cu chifteluțe”

Mitropolitul Vladimir l-a dat din nou ca exemplu pe martirul Filat: ”este un credincios adevărat, ține post negru!”

Vlad Filat a declarat greva foamei, dar nu este adeptul abstinenței sexuale. În fiecare zi merge la duș să scape săpunul.

Nu are milă! Când a auzit că Filat a declarat greva foamei, Plahotniuc l-a mutat în altă celulă, stă exact lângă cantina închisorii.

Când au auzit că patronul lor a declarat greva foamei, deputații PLDM au organizat o conferință de presă de susținere în McDonalds.

Gafă uriașă la PLDM, Vlad Filat nu le-a spus că nu vrea să mânânce, acesta le-a zis doar că se lasă de fumat, că țigările sunt scumpe la închisoare.

Marina Rădvan s-a oferit să intre la închisoare ca să mănânce hrana refuzată de Vlad Filat și să socializeze cu deținuții.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Vlad-Filat-Slab-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Vlad-Filat-Slab-copy-300x300.jpgadminPolitic
De ce a declarat greva foamei Vlad Filat? S-a văzut în filmarea cu Olga și și-a dat seama că trebuie să dea jos câteva kilograme. 2 milioane de moldoveni au anunțat că îl susțin pe Vlad Filat: ei nu mai au ce să mănânce încă din 1989. Filat susține că a...

Comentează