Vlad și Angela Gonța au fost invitați la cumătria fetiței lui Putin. Vom fi cumătri de rang trei, au declarat fosta prezentatoare și fostul premier.

Chiril G-Aburici este singurul premier din fostele țări membre ale URSS care nu a fost invitat la petrecere: Vladimir Putin este încă supărat pe G-Aburici că l-a crezut mort și i-a trimis o coroană cu flori.

Putin i-a promis micuței că îi va dărui o țară din Europa și a lăsat-o să pună degețelul pe hartă: fiica sa a nimerit Republica Moldova.

Vlad Plahoitniuk îi va dărui micuței țarine, conform tradiției țigănești, un căruț din aur, o suzetă din aur, un iPhone din aur și doi sclavi – doi deputați din PLDM.

Iurie Leancă este cătrănit, nu a decis ce cadou îi va oferi micuței Putin, nu a hotărât ce nume va da partidului, încă nu știe dacă a ieșit din PLDM, nu este sigur că a știut că s-a furat miliardul.

Mihai Ghimpu a scris pe facebook un mesaj emoționant și agramat în rusă: ”Даже если я не люблю Россию поздравления родителей, которые родили девушки так красиво.”

Pentru că nu mai este ministru și are foarte mult timp liber, Valentina Baliga s-a oferit să spele pelincuțe pentru viitoarea țarină.

Igor Dodon trișează, încă nu a câștigat alegerile locale din Găgăuzia, dar i-a dăruit deja UTA Găgăuz Yeri fiicei lui Vladimir Putin.

Pentru că elvețienii sunt un popor chefliu, mult prea gălăgios și i-au trezit de câteva ori fetița din somn, Putin a făcut liniște în țară – a cucerit pentru o săptămână Elveția.

Președintele Republicii Moldova, Vlad Țurcanu, i-a transmis o telegramă de felicitare președintelui Putin și și-a cerut scuze că purtătorul său de cuvânt, Nicolae Timofti, i-a vorbit urât la ultima întâlnire de la Minsk.

Putin își va numi fetița Ioana, în memoria bunicii soției sale, o moldoveancă deportată în Siberia de Stalin în 1947.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Putin-si-un-copil-copy-1024x695.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Putin-si-un-copil-copy-150x150.jpgadminMonden
Vlad și Angela Gonța au fost invitați la cumătria fetiței lui Putin. Vom fi cumătri de rang trei, au declarat fosta prezentatoare și fostul premier. Chiril G-Aburici este singurul premier din fostele țări membre ale URSS care nu a fost invitat la petrecere: Vladimir Putin este încă supărat pe G-Aburici că l-a crezut mort...

Comentează