1. DNA România respectă tradiția de 1 martie și le-a trimis tuturor deputaților din Moldova mărțișoare deosebite: cătușe colorate în alb și roșu.

2. Tradiția se schimbă. Ca să se umple de noroc pentru tot anul, profesoarele din Moldova le cer elevilor să le pună în buzunarele de la piept nu mărțișoare, ci euro și dolari.

3. A fost descoperit misterul miliardului de euro dispărut din BEM, Vlad Plahotniuc spune că a respectat tradiția de mărțișor și a făcut curațenie de primăvară în bancă.

4. De 1 martie moldovenii sărbătoresc pe stil vechi și ziua bărbatului, iar mujicii primesc în dar câte o sticlă de Russkaia Vodka.

5. Pe 1 martie moldovenii le dăruiesc soțiilor mărțișoare speciale. Le colorează ochii: unul în roșu de la plâns, al doilea vânăt.

6. Guvernul a făcut o glumă proastă de 1 martie și a scumpit toate produsele alimentare. Reacția premierului G-Aburici: ”ups, am crezut că e 1 aprilie!”

7. Emoționant! Ghimpu și-a felicitat femeile din PL pe facebook: ”fii ca mărțișorul primăvirii să vă scoată ochii voștri în frumusețea bărbațelor!”

8. Vladimir Filat a fost prins în vama de la Leușeni cu un camion plin de țigări. Nu sunt țigări, a explicat soțul Angelei Gonța, sunt mărȚIGĂRIșoare.

9. Managerul Bisericii Ortodoxe din Moldova, mitropolitul Vladimir și-a dăruit din banii enoriașilor un mărțișor auto: un BMW alb și un BMW roșu.

10. Ca de obicei, de 1 martie, la finalul fiecărei ierni, Chirtoacă aduce în Chișinău o mașină pentru deszăpezire.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Martisorul-parlamentarilor-copy-1024x683.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Martisorul-parlamentarilor-copy-150x150.jpgadminSocial
1. DNA România respectă tradiția de 1 martie și le-a trimis tuturor deputaților din Moldova mărțișoare deosebite: cătușe colorate în alb și roșu. 2. Tradiția se schimbă. Ca să se umple de noroc pentru tot anul, profesoarele din Moldova le cer elevilor să le pună în buzunarele de la piept nu...

Comentează