Igor Dodon Buletin Romanesc copy

Dacă vrei cetățenia românească în 2 luni înscrie-te în Partidul Socialiștilor și rupe harta României Mari.

Rușii obțin mai ușor cetățenie românească, deci nu le vorbi funcționarilor români în română, riști să fii respins.

Nu depuneți dosarul pentru cetățenie acolo unde nu există coadă. Veți obține mai ușor cetățenia dacă stați la coadă minim 10 zile.

Sigur obții cetățenia mai repede dacă îi dai un pumn în bot celui cu care stai la coadă 10 zile. Statul român îi apreciază pe bandiți.

Pune 100 de lumânări și aprinde candelabrul într-o biserică. Atenție, biserica să fie a Mitropoliei Basarabiei nu a Mitropoliei Moldovei, că nu vrei cetățenia rusă.

Caută-l pe facebook pe Traian Băsescu, dă-i un mesaj și cere-i să-ți dea mai repede cetățenia României. Spune-i în treacăt că îi vei scrie și lui Iohannis.

Nu fi zgârcit, dă șpagă în stânga și în dreapta cât stai la coadă după cetățenie. Nu știi dacă te poate ajuta, dar nici nu poți să riști.

Trimite o scrisoare, un memoriu la Ambasada României în care promiți că nu o să votezi în viața ta la alegerile din România și că ai nevoie de cetățenie doar ca viză.

Spune-le funcționarilor români că vrei să te faci contrabandist de țigări, sigur primești mult mai repede cetățenia.

Joacă la loteria vizelor în SUA. Obține viza pentru SUA. Obține cetățenia americană. Depune pentru cetățenia României ca american și o primești pe loc.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Igor-Dodon-Buletin-Romanesc-copy-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Igor-Dodon-Buletin-Romanesc-copy-1-300x300.jpgadminInternațional
Dacă vrei cetățenia românească în 2 luni înscrie-te în Partidul Socialiștilor și rupe harta României Mari. Rușii obțin mai ușor cetățenie românească, deci nu le vorbi funcționarilor români în română, riști să fii respins. Nu depuneți dosarul pentru cetățenie acolo unde nu există coadă. Veți obține mai ușor cetățenia dacă stați...

Comentează