Marian Lupu Filat Ghimpu copy

Vești bune, negocierile se apropie de final. Negociatorii au numărat deja 900 de milioane de dolari și trebuie doar să împartă miliardul.

Marian Lupu s-a lovit rău la cap de ușa Partidului Liberal, a acceptat procurorul european, deși patronul său i-a spus să refuze.

Mihai Ghimpu nu se mai grăbește la pescuit și a fost convins să stea mai mult la negocieri după ce de pe Naberejnaia au fost aduse mai multe viitoare membre PL.

Presat de Angela Gonța, Vlad Filat a cerut introducerea în contractul de negocieri a contractului său prenupțial.

Când vin la negocieri, membrii PLDM și PL își lasă toți banii acasă ca să nu îi fure Vlad Plahotniuc.

Dorin Chirtoacă vine doar cu Kamazul la negocieri: ”vreau să fiu pregătit pentru momentul acela când o să plec acasă cu partea mea”.

Marina Rădvan a fost văzută la negocieri, dar a ieșit repede cu portbagajul plin de mâncare.

Miss ULIM nu a ratat momentul și și-a făcut mai multe poze sexy pe mașinile de lux ale deputaților ocupați cu negocierile.

Ca să meargă mai ușor negocierile, Nata Albot le-a propus deputaților să fumeze niște levănțică din Canada.

Ca să arate cât de mult respectă noua Alianță, Domnica Cemortan și-a mai tatuat pe spate un penis.

10 moldoVEȘTI despre negocierile de formare a Guvernuluihttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Marian-Lupu-Filat-Ghimpu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Marian-Lupu-Filat-Ghimpu-copy-300x300.jpgadminPoliticGuvern,Mihai Ghimpu,Negocieri,Vlad Filat,Vlad Plahotniuc
Vești bune, negocierile se apropie de final. Negociatorii au numărat deja 900 de milioane de dolari și trebuie doar să împartă miliardul. Marian Lupu s-a lovit rău la cap de ușa Partidului Liberal, a acceptat procurorul european, deși patronul său i-a spus să refuze. Mihai Ghimpu nu se mai grăbește la...

Comentează