Fashion Weekend a fost un eveniment tolerant cu persoanele în vârstă. Toate colecțiile din acest an au fost gândite și croite pentru babe.

Aerul din clădirea unde s-a ținut Fashion Weekend a fost irespirabil – fițoasele care au venit la eveniment erau prea bășinoase.

Moldovencele care nu au ajuns la eveniment pot fi liniștite. Hainele din colecție pot fi cumpărate în Piața Centrală – din magazinul Second Hand.

Fashion Weekend 2015 a avut un răsunet mondial. Creatoarele de modă, adică soțiile și amantele politicienilor moldoveni, au fost sunate de Jean Paul Gaultier ca să fie înjurate.

După show a fost chemată poliția: câteva vedete au fugit cu hainele pe care le-au prezentat fără să le plătească.

Cea mai de succes colecție a fost a creatoarei de modă Nadejda Novițchi. Colecția s-a numit sugestiv ”Cheochea Valea mulgătoarea”. Pe locul doi s-a clasat Veronica Vizant cu ”Mумия Bозвращается”.

Fără discriminare la Fashion Weekend. Pe podium au fost prezente și cele mai respectate curve din Moldova.

Dezastru pe podium. Din cauza căldurii emanate de reflectoare, siliconul unei vedete a explodat.

Evenimentul a fost cu risc uriaș de scandal, iar bodyguarzii, care au înțesat clădirea, au avut o singură misiune – să le țină la distanța pe Angela Gonța și Sanda Filat.

Bărbații care au fost la Fashion Week sunt fie gay, fie sub papucul nevestelor.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Fashion-Weekend-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Fashion-Weekend-copy-150x150.jpgadminMonden
Fashion Weekend a fost un eveniment tolerant cu persoanele în vârstă. Toate colecțiile din acest an au fost gândite și croite pentru babe. Aerul din clădirea unde s-a ținut Fashion Weekend a fost irespirabil - fițoasele care au venit la eveniment erau prea bășinoase. Moldovencele care nu au ajuns la eveniment...

Comentează