Au voie să vină bete acasă, să bată bărbatul, copiii, să vomite în chiuvetă și să adoarmă în mijlocul bucătăriei pe jumătate dezbrăcate.

Au voie să zbiere din mașini, în timp ce stau la semafor, bărbaților: ”jițăl prost, da nișcă-te oleacă mai la stânga!”

Au voie să stea crăcănate în ”rutieră”, pe două scaune, cu picioarele întinse, fără să se sinchisească de faptul că alți oameni vor să treacă pe lângă ele.

Au voie să hârcâiască din adâncul plămânilor câte o coabă și să o proiecteze pe asfalt chiar dacă sunt înconjurați de o mulțime de oameni.

Au voie să umble cu încălțămintea nespălată, să pută a transpirație și a vodkă din cea mai ieftină.

Au voie să fluiere după bărbați, să le ardă câte o palmă la fund pe stradă și să strige în gura mare: ”ce l-aș f…te pe aista”.

Au voie să se uite toată ziua la fotbal – Fifty Shades după caz, să nu facă mâncare, să nu spele, să nu curețe casa, să nu vină de la piață cu o sută de pungi.

Au voie să se joace toată ziua la calculator Counter Strike, Bitva Tankov sau să piardă timpul pe internet în timp ce bărbații vor sta la bucătărie.

Au dreptul să le zică bărbaților: ”te trimit la mama să te învețe să gătești, că mă-ta nu ți-o spus cum se face nici măcar un borș!”

Au voie să stea la bar până la ora 3 dimineața și să-și înjure bărbații în timp ce aceștia le cară acasă, în spate.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Violenta-feminina.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Violenta-feminina-150x150.jpgadminSocial
Au voie să vină bete acasă, să bată bărbatul, copiii, să vomite în chiuvetă și să adoarmă în mijlocul bucătăriei pe jumătate dezbrăcate. Au voie să zbiere din mașini, în timp ce stau la semafor, bărbaților: ”jițăl prost, da nișcă-te oleacă mai la stânga!” Au voie să stea crăcănate în ”rutieră”, pe două scaune,...

Comentează