Traian Băsescu a fost suprins să vadă că Moldova și-a schimbat președintele: ”înainte aveați un băiat tânăr, prezentabil, Țurcan parcă. De ce l-ați ales pe pensionarul acesta?”

Domnica Cemârtan a fost scoasă de poliție de trei ori de sub masa unde urma să se așeze Traian Băsescu, care și-a reînoit de curând brevetul de căpitan de navă.

Traian Băsescu și Petru Lucinschi sunt prieteni de familie. Sergiu Lucinschi, fiul fostului președinte moldovean este coleg de celulă cu ginerele și fratele fostului președinte român.

Traian Băsescu a fost bucuros să vadă că Bucureștiul și Chișinăul sunt două orașe gemene: au multe gropi, câini vagabonzi, primari incompetenți, iar cineva i-a șterpelit portofelul când se plimba pe străzi.

Traian Băsescu a refuzat să devină președintele Republicii Moldova – a aflat că țara noastră nu are flotă de vânzare.

Scandal la înmânarea ordinului Ștefan cel Mare, în loc să ciocnească whiskey, băutura preferată a lui Traian Băsescu, acestuia i s-a oferit un pahar de șampanie.

Traian Băsescu l-a căutat pe Shor să se împrumute cu 1 milion de euro: ”am înțeles că este cel mai bogat bancher din Moldova, poate ajută un șomer!”

Traian Băsescu a felicitat CNA pentru activitatea din Republica Moldoa și i-a cerut să treacă Prutul: ”DNA-ul mi-a reținut fratele, ginerele, se zvonește că mă caută și pe mine. Ei nu sunt băieți miloși, ca voi.”

Ajuns la Cricova, Traian Băsescu, un împătimit al băuturilor alcoolice, a organizat aici o țară separatistă, Regiunea Autonomă Beciurile din Cricova, și s-a proclamat președintele ei.

Cu ocazia sosirii fostului președinte al României la Chișinău, fostul premier Vlad Gonța a lansat o nouă marcă de țigări, care se numește Traian Băsescu și se vinde deja pe sub tarabele din București, Galați, Iași, Suceava.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Basescu-Ghimpu-Turcanu-1024x662.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Basescu-Ghimpu-Turcanu-150x150.jpgadminPolitic
Traian Băsescu a fost suprins să vadă că Moldova și-a schimbat președintele: ”înainte aveați un băiat tânăr, prezentabil, Țurcan parcă. De ce l-ați ales pe pensionarul acesta?” Domnica Cemârtan a fost scoasă de poliție de trei ori de sub masa unde urma să se așeze Traian Băsescu, care și-a reînoit de...

Comentează